OVER DATAMIP

DATAMIP IT SOLUTIONS

Als ervaren ICT-specialist is Datamip IT Solutions uw ideale partner voor de installatie, configuratie en het beheer van netwerkomgevingen met 2 tot 100 computers. Wij optimaliseren al uw IT-resources, -processen en -investeringen, en helpen u 24/7 uit de nood in geval van problemen. Bovendien bieden wij met Hosted E-mail en Online Back-up geavanceerde technologieën die uw kleine tot middelgrote onderneming in staat stellen om op wereldvlak mee te spelen.

Ontdek meer over onze producten en dienstverlening op de volgende webpagina’s. En aarzel niet om ons te contacteren voor het uitwerken van een IT-oplossing op uw maat.

OPRICHTER MARTEN ZIJLSTRA

“Hoewel ik begin jaren ’90 afstudeerde in de Handels- en Financiële wetenschappen, was ik altijd al meer gebeten door technologie dan door marketing. Mijn eerste computer kreeg ik in handen terwijl ik op de hogeschool zat en sindsdien heb ik mijn vingers nooit ver van een toetsenbord laten afdwalen. Onder de vleugels van mijn eerste werkgever deed ik er nog een opleiding bovenop en werd ik Systeembeheerder en Analist in de Informatica. Toen ik merkte hoeveel voldoening het me gaf om vrienden met computervragen en -problemen uit de nood te helpen, begon ik te dromen van een eigen zaak waarin ik al mijn kennis en ervaring kwijt kon. Dit leidde in november 2007 tot de geboorte van Datamip IT Solutions. Het bedrijf is sindsdien – ondanks de crisis – alleen maar gegroeid.”