ONLINE BACK-UP

DATAVERLIES

Brand, diefstal, waterschade, crashes, virussen, stroomstoringen, menselijke fouten… eigenlijk is de kans op dataverlies best groot. Met behulp van back-up tapes, dvd’s of andere media lukt dataherstel slechts in de helft van de gevallen. Een onnodig hoog risico als je weet dat gegevensverlies voor veel firma’s een moeilijk te overkomen ramp betekent. Datamip Online Back-up is uw garantie dat u nooit meer iets kwijtraakt.

VOLAUTOMATISCH EN VEILIG

Onze software en een internetverbinding volstaan om volautomatisch en zo vaak u wilt back-ups te maken van uw data. Die wordt gecodeerd aan de hand van een sleutel en de 128 bits-encryptiemethode nog voor ze over onze beveiligde verbinding verstuurd wordt. Hierdoor is niemand in staat ze in te zien (zelfs wij niet). Ze wordt op locaties bewaard in evenveel hypermoderne datacentra, terwijl onze servers zelf ook geback-upt worden.

BACK-UP MANAGER

Onze Back-up Manager software is geschikt voor alle besturingssystemen en heeft minimale systeemvereisten. Na de eerste configuratie gebeurt alles volautomatisch. Zo worden enkel gewijzigde bestanden doorgestuurd, kan u rustig blijven doorwerken tijdens elke back-up, en wordt bij verbindingsproblemen een lokale kopie opgeslagen die zo snel mogelijk online wordt weggeschreven.

ONLINE BEHEERCONSOLE

De Online Back-up Beheerconsole is een internetconsole die 24/7 toegankelijk is. Hier kunt u niet alleen de taken van uw Back-up Manager sturen en statistieken bekijken, maar ook data herstellen en terugzetten naar iedere gewenste computer. Wijzigingen die u hier aanbrengt, worden automatisch overgenomen in de Back-up Manager.

HERSTELPROCEDURE

Beschadigde of verloren gegevens zijn snel en met minimale inspanningen te herstellen. Dit kan op diverse manieren en in principe volledig gratis. Via de Back-up Manager of Online Beheerconsole kan u de data 24/7 en gemakkelijk zelf terugzetten. Indien gewenst kan een van onze medewerkers de data op locatie ook komen terugplaatsen.