MANAGED IT SERVICES

TOTAALSERVICE

Datamip is uw ideale partner voor het realiseren van een efficiënte en stabiele IT-infrastructuur in uw bedrijf. Wij optimaliseren al uw IT-resources, -processen en -investeringen om ze perfect te laten aansluiten bij uw doelstellingen. Na een deskundige diagnose zorgen wij voor hard- en software, implementatie en configuratie, onderhoud en beheer, opleiding én support. Kortom: alles wat nodig is om professioneel, veilig en efficiënt te kunnen werken.

ANALYSE EN ADVIES

Wij brengen uw situatie in kaart en formuleren een advies op maat van uw budget en behoeften. Hierbij houden we rekening met de technische haalbaarheid en de manier waarop aanwezige apparatuur kan worden geïntegreerd. Het gebruik van een server zullen we altijd aanraden, omdat dat zorgt voor meer stabiliteit en minder technische mankementen. Dit alles gieten we in een gratis offerte mét stappenplan.

INSTALLATIE EN CONFIGURATIE

Wij nemen de volledige installatie en configuratie van uw infrastructuur op ons. We treffen alle voorbereidingen ( kabels, serververbinding, …), installeren en configureren de nieuwe hardware ( servers, werkstations, printers, …), activeren de vereiste diensten ( internetverbinding, mobiel gebruik, e-mail, hosting, …), en installeren op elk werkstation de standaard MS Office programma’s en gewenste bedrijfstoepassingen ( commercieel beheer, boekhouding, …).

ONDERHOUD EN BEHEER

Door middel van gepland onderhoud en een proactief beheer handhaven wij de capaciteit, functionaliteit en integriteit van uw infrastructuur. We installeren beveiligingssoftware en updates, beheren DHCP, DNS en TCP/IP-adressen, volgen uw document-, printer- en scanstatus op en plannen onderhoud en migraties van soft- en hardware.

SUPPORT

Wij maken u en uw medewerkers meteen wegwijs in de nieuwe infrastructuur en helpen u 24/7 uit de nood in geval van problemen. Dankzij Datamip Remote Support kan een medewerker op uw verzoek en op afstand verbinding maken met uw desktopcomputer. Beschadigde of verloren gegevens zijn snel en eenvoudig te herstellen dankzij ons Online Back-upsysteem.